Select Page

Arvot. Paljonviljelty trendisana. Ehkä vähän kulunutkin.

Miksi sanaa sitten käytetään niin paljon?

Täydellä sydämellä asioita tekevien ihmisten pitää jakaa jotain muutakin kuin sama toimisto. Kun porukka jakaa samat arvot, he ovat myös motivoituneita toteuttamaan yhteisiä tavoitteita.

Mikä meitä LC Venturesissa siis liikuttaa? Tässä lyhyt kuvaus arvoista, joiden näen olevan yhtiömme taustalla:

arvot_LCV

Ahkeruus – Aitoa ahkeruutta on sitä, että tunnistaa oman osaamisensa ja mahdollisuutensa. Se on uupumatonta työskentelyä omista vahvuuksista käsin. Ja tietenkin ahkeruus on koko yrittäjyyden lähtökohta.

Intohimo – Kukin meistä voi olla oman elämänsä supersankari. Tekemällä asioita intohimoisesti, keskittymällä itselleen tärkeisiin asioihin voi saada aikaan muutosta myös oman piirinsä ulkopuolella.

Luottamus – Ihminen ei ole laumaeläin. Ihminen on ryhmäeläin. Moraalipsykologi Jonathan Haidthin mukaan kyky omaehtoiseen yhteistyöhön on ihmisen omaleimaisin ominaisuus. Ihminen toimiikin tehokkaimmin ryhmässä, joka jakaa samat arvot ja tavoitteet. Eikä mikään ryhmädynamiikan rakennusaine ole yhtä kestävä kuin aito luottamus. Verkostomainen toimintamallimme pohjautuu luottamukseen, ansaittuun ja annettuun.

Jatkuva oppiminen – Aitoa rikkautta on, että suhtautuu jokaiseen uuteen tilanteeseen oppimiskokemuksena. Tällöin voi rohkeasti asettaa itsensä epämukavuusalueelle ja oppia kunnes onnistuu.

Jäikö jokin asia askarruttamaan tai löysitkö tuolta Sinua puhuttavia asioita? Ota rohkeasti yhteyttä. Kaikille arvokkaille keskusteluille löytyy aikaa.

– Kylähullu